Thursday, September 25, 2014

Cabaran 30 Hari: DOTA 2 Ada Update Besar

Hi and hello.

Jujurnya, aku memang jarang baca berita dan tengok tv. Dunia aku sekarang, pergi kerja, bukak laptop, check email, kadang-kadang facebook kejap, then check blog. So, dari situ je sumber berita aku. Tapi aku jarang nak baca berita yang aku rasa merepek. 

Hari 25: Berita Terkini Hari Ini Yang Anda Baca

Update Dota 2 versi 6.82 adalah update yang paling besar bagi aku setakat ni sebab bukan sekadar hero yang deorang re-work, tetapi jugak map. Bagi aku yang selalu main support, memang kene study balik kat mana nak letak ward dengan deward lepas ni.


Update ni ada yang aku suka, dan ada yang aku tak suka. Dan antara yang aku suka adalah, pasal courier. Bukan saja courier akan lebih laju, tetapi juga courier ni akan berubah-ubah setiap kali hero yang berlainan pakai. 


Dan pada 26 September 2014, aku telah pun update Dota 2 aku kepada uptade yang terbaru, Version 6.82. Aku rasa ni peluang yang bagus kepada orang yang baru belajar main Dota 2 ni sebab ada map baru dan hero pun dah lain sikit.


Klik sini untuk baca pasal update version 6.82 Dota 2: Click.

Cabaran lepas:

1. Siapa Aku 10 Tahun Lagi 
2. 5 Cara Memenangi Hati Zayani Zulkiffli
3. 1 Resepi Kegemaran
4. Apa Yang Ada Dalam Handbag Aku 
5. Benda Yang Aku Nak Bekas Kekasih Tahu
6. Kenangan Lucu Zaman Kanak-Kanak
7. 5 Wishlist Aku
8. Siapa Aku Kalau Bukan Seorang Doktor?
9. Destinasi Percutian Impian

#kelabbloggerbenashaari #cabaran30hari


   

No comments:

Post a Comment

Sila comment dengan perasaan yang teruja dan gembira supaya anda gembira selalu ^_^